Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Socar Petroleum SA intenţionează să preia dreptul de folosinţă asupra a şase staţii de distribuţie carburanţi, operate, în prezent, de către Aral MTB SRL.

Cele şase staţii de distribuţie de carburanţi, situate în judeţele Arad, Timiş şi Sibiu, urmează a fi operate de Socar în baza unui contract de închiriere, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, Socar Petroleum SA, companie aparţinând grupului Socar, activează preponderent pe piaţa carburanţilor, atât pe segmentul vânzărilor cu amănuntul, cât şi pe segmentul vânzărilor cu ridicata şi deţine o reţea de benzinării la nivel naţional.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Totodată, decizia va fi publicată pe pagina web a autorităţi naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Citeste si:
Cea mai mare retea de benzinarii din Germania, scoasa la vanzare...
Cea mai mare retea de...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Tramvaiele liniilor 1 şi 10 vor circula fără întrerupere, începând cu 1 iunie
Setari Cookie-uri