Kia extinde garanțiile care expiră în perioada pandemiei, fiind valabile până la 30 iunie 2020

Kia Motors Corporation extinde garanția modelelor sale pentru a sprijini clienții a căror posibilitate de deplasare este limitată din cauza pandemiei COVID-19.

Programul acoperă 142 țări la nivel mondial și toate automobilele ale căror garanție originală Kia expiră între 1 februarie și 30 aprilie. Garanția va fi extinsă până la 30 iunie 2020. Acesta include toate țările din Europa, țările EFTA (European Free Trade Area) unde Kia oferă garanția sa unică de 7 ani, 150.000 kilometri.

Kia Motors consideră că la nivel global, peste 500.000 de clienți ar putea beneficia de extinderea garanției prin programul ‘Kia Promise’.Programul vine în sprijinul clienților care nu-și pot aduce automobilul în service pentru efectuarea reviziilor conform planului de mentenanta în timpul stării de urgență la nivel național.

„Prin extinderea garanției cuprinzătoare Kia ce acoperă automobilele clienților care pot fi afectați de pandemie, Kia Motors speră că aceștia vor avea mai puține griji în această perioadă. Misiunea noastră este să ajutăm la atenuarea tuturor grijilor pe care clienții noștri le pot avea despre întreținerea automobilelor lor în perioada de distanțare socială", a declarat Sangdae Kim, vice-președinte senior și Șeful Diviziei Global Customer Experience al Kia Motors Corporation.

Citeste si:
Primele imagini oficiale cu noua Kia Sportage
Primele imagini oficiale cu...

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri