Circulaţia pe A2, între km 12 şi km 17, calea 1 (Bucureşti - Constanţa) s-a deschis marţi, după ce lucrările de reparaţii au fost finalizate, a anunţat, miercuri, într-un comunicat de presă, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

În acelaşi timp, s-au deschis circulaţiei şi nodurile rutiere de la Centura Bucureşti (km 12) şi de la Cernica, potrivit Agerpres.

"Precizăm că lucrările executate pe acest tronson (de pe A2 - n. r.) aveau ca termen de finalizare data de 30 aprilie a.c.", precizează reprezentanţii Companiei de Drumuri.

Potrivit sursei citate, lucrările executate au constat în frezarea dalelor de beton, consolidarea fisurilor active, repararea rosturilor şi a dalelor degradate, aşternerea a două straturi asfaltice armate cu geocompozit, precum şi aplicarea marcajelor rutiere pentru asigurarea circulaţiei în condiţii de siguranţă.

CNAIR menţionează că lucrările de pe sectorul Bucureşti - Fundulea al A2, Bucureşti - Constanţa sunt împărţite în două loturi după cum urmează: Lotul 1 km (12+000 - km 24+000) Calea 1 şi 2, cu o lungime de 12 km, este executat de SC PORR Construct SRL, la o valoare a lucrărilor de 41,7 milioane lei, fără TVA; Lotul 2 km (24+000 - km 36+000) Calea 1 şi 2, de 12 km, este executat de SC Saga Business Construct SRL, la o valoare a lucrărilor de 44,9 milioane lei, fără TVA.

Citeste si:
Strabag va construi sectorul de autostradă Târgu Mureş - Ungheni
Strabag va construi...

Sursa foto: Facebook Directia Regionala Drumuri si Poduri Bucuresti

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Germania are prima "autostradă" pentru biciclete. Are 100 de km lungime
Setari Cookie-uri