Automobile Bavaria pune la dispoziƫia echipelor medicale autoturisme electrice în Cluj-Napoca, Craiova şi Sibiu

Automobile Bavaria pune la dispoziƫia echipelor medicale autoturisme electrice BMW i3 pentru spitale din Cluj-Napoca, Craiova şi Sibiu.

„Pentru a susƫine necesarul de mobilitate pentru spitalele din oraşele în care suntem prezenƫi, am iniƫiat un parteneriat prin care punem la dispoziƫia echipelor medicale autoturisme electrice BMW i3. De asemenea, am oferit spitalelor prize de încărcare pentru maşini electrice şi hibride, acestea rămânând în utilizarea locaƫiilor şi după această perioadă dificilă,” a declarat Georg Pfeffer, CEO Automobile Bavaria.

De la momentul lansării proiectului, au fost predate maşini şi montate prize de alimentare în următoarele unităƫi medicale: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Craiova şi Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu.

Maşinile electrice vor fi utilizate de personalul medical pentru deplasarea între secƫiile spitalelor sau pentru viitoarele misiuni de testare sau tratament la domiciliu a pacienƫilor infectaƫi cu coronavirus.

Autoturismele oferite spre utilizare celor trei spitale de către Automobile Bavaria se adaugă flotei BMW i3 pusă la dispoziƫia Institutului Matei Balş de către Primăria Capitalei şi automobilelor aflate în folosinƫa spitalelor din Constanƫa şi Timişoara.

Citeste si:
Automobile Bavaria introduce serviciul de preluare/ livrare...
Dealerii Automobile Bavaria...

22 de autoturisme BMW i3 se află în utilizarea echipelor medicale din prima linie a luptei contra Covid-19. În perioada următoare intenƫionăm să extindem aceste proiecte de sprijin şi în alte localităƫi în care sunt prezenƫi dealerii Automobile Bavaria.

Automobile Bavaria continuă activitatea în toate locaƫiile din ƫară, asigurând în această perioadă dificilă mobilitatea clienƫilor, în situaƫiile în care deplasările sunt absolut necesare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri