Volkswagen Romania lansează o platformă de rezervări online

Volkswagen Romania lansează o platformă de rezervări online pentru a facilita procesul de achiziție pentru autovehicule noi.

Odată realizată rezervarea, vânzarea are loc la reprezentanță, iar predarea autovehiculului se poate face la domiciliul cumpărătorului.

"Pentru a facilita procesul de achiziție pentru autovehicule noi, Volkswagen lansează platforma de rezervări stoc-online.volkswagen.ro, acolo unde clienții au posibilitatea de a descoperi toate ofertele disponibile și pot intra în legătură directă cu distribuitorii autorizați", au declarat reprezentanții Volkswagen.

Compania anunță că toți partenerii de service autorizați oferă serviciul de preluare și restituire a autovehiculului, pentru efectuarea lucrărilor de service.

"Clienții au, astfel, posibilitatea de a efectua o programare online la un service autorizat Volkswagen pe carlog.com/ro sau direct pe site-ul partenerului de service, urmând ca autovehiculul să fie preluat de către dealer. Ajuns în service, acesta va fi igienizat atât înainte, cât și după finalizarea lucrării, urmând a fi returnat clientului la domiciliul acestuia", mai spun reprezentanții Volkswagen.

Citeste si:
Cât costă mașinile electrice la mâna a doua în România. Top vânzări
Cât costă mașinile electrice...

Sursa foto: MDOGAN / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri