Dacia reia activitatea la Mioveni cu un număr redus de angajați

Dacia reia activitățile la Uzina Mecanică și Șasiuri în echipă redusă de lucru și la Uzina Vehicule în departamentul Presaj, în 2 schimburi. Din data de 4 mai repornește producția de autoturisme.

Automobile Dacia a întrerupt producţia la uzinele din Mioveni pe data de 19 martie până 5 aprilie, în contextul pandemiei de coronavirus, iar 13.500 de angajaţi au intrat în şomaj tehnic, anunţa compania, la vremea respectivă.

Pe tot parcursul perioadei în care activitatea de producție a fost întreruptă au fost definite si aplicate măsuri pentru a proteja angajații în perspectiva revenirii acestora la lucru.

Aceste măsuri care țin de igienizare și securitate vor fi aplicate în mod riguros. Angajații vor fi informați despre necesitatea respectării măsurilor luate pentru protejarea sănătății lor și a colegilor.

Încă de la debutul crizei pandemice, generată de noul virus COVID -19, Groupe Renault România s-a asigurat să ia măsuri adaptate de protecție pentru ansamblul angajaților din toate sediile unde își desfășoară activitatea.

Citeste si:
Renault vrea să strângă peste un miliard de euro din economia...
Renault vrea să strângă peste...

Ford a prelungit suspendarea temporară a producției de vehicule și motoare în majoritatea fabricilor sale europene, inclusiv la Uzina de la Craiova, până cel puțin pe data de 4 mai.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri