Rompetrol susține măsurile de prevenție și crează în aplicație secțiunea Stay

Rompetrol susține măsurile de prevenție și protecție pe durata pandemiei și recompensează comportamentul responsabil al șoferilor. În această perioadă, aceștia pot acumula de acasă puncte, pe care le pot transforma după încetarea stării de urgență în vouchere de reduceri pentru produse Rompetrol.

„Prin mesaje care valorizează comportamentul preventiv și solidar societății, aflată acum în izolare, prin campania Staționezi și Câștigi și aplicația noastră Rompetrol Go, încercăm să stimulăm adoptarea măsurilor responsabile. Răsplătim efortul clienților noștri și îi recompensăm pe toți cei care fac față în continuare perioadei de izolare. La momentul în care vom putea circula mai în siguranță, îi vom aștepta din nou în benzinării cu produse și premii noi”, a declarat Sorina Fister-Talașman, Marketing Manager în cadrul Rompetrol Downstream.

Pentru campania Staționezi și Câștigi, în aplicația Rompetrol Go, a fost creată noua secțiune Stay, unde utilizatorul poate comunica locația (adresa de domiciliu sau reședința). Utilizatorii trebuie să permită și să confirme că sunt acasă prin intermediul notificărilor primite în aplicația Rompetrol Go acumulând, astfel, puncte Stay.

Începand cu 16 mai 2020, punctele Stay vor putea fi folosite ca vouchere pentru reduceri la produse în restaurantele hei din statiile de distribuție carburanți din rețeaua Rompetrol. Fiecare 10 puncte Stay se pot schimba cu unul dintre voucherele care oferă reduceri la produsele aflate în promoție.

Aplicația Rompetrol Go poate fi descărcată din Google Play și Apple Store.

Citeste si:
De ce șoferii europeni preferă anvelopele all-season
De ce șoferii europeni...

Rompetrol – KMG International sprijină eforturile autorităților și al cetățenilor în contextul pandemiei COVID-19, prin asigurarea de resurse pentru sistemul de sănătate românesc.

Prin intermediul parteneriatelor cu Fundația pentru SMURD și Asociația Dăruiește Aripi, compania a donat carburant pentru transportul medical de urgentă, a contribuit la achiziția de kituri de testare PCR, consumabile și aparatură medicală pentru cadrele medicale și de cercetare, sprijină achiziționarea unei platforme de analize probe biologice prin tehnica Real Time PCR.

Totodată, în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România, compania finanțează achiziția unei unități mobile de terapie intensivă cu o capacitate de 12 paturi, care urmează să fie donată Departamentului pentru Situații de Urgență (IGSU).

Sprijinul Rompetrol pentru lupta împotriva pandemiei COVID -19 se ridică la 400.000 dolari.

Citeste si:
Cum să-ți găsești „jumătatea” la tenis, badminton sau squash
Cum să-ți găsești „jumătatea”...

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri