Tramvaiele liniilor 1 şi 10 vor circula fără întrerupere, începând cu 1 iunie, programul acestora fiind prelungit pe toată durata nopţii, a anunţat Societatea de Transport Bucureşti (STB).

"Începând cu data de 01.06.2020, programul de funcţionare a liniilor de tramvai 1 şi 10 va fi prelungit pe toată durata nopţii.
Liniile 1 şi 10 au un traseu circular, desfăşurat pe Inelul Principal de Circulaţie din Bucureşti, şi reprezintă o parte dintre cele mai lungi şi importante trasee de tramvai din Capitală", precizează STB într-un comunicat postat pe site-ul propriu.

De asemenea, de la aceeaşi dată, la secţiunea Trasee (http://www.stbsa.ro/v_trasee.php) vor fi publicate graficele de circulaţie actualizate.

STB a anunţat că toate autovehiculele din parcul auto circulant vor fi scoase din 18 mai, astfel încât transportul în comun să funcţioneze la capacitate maximă.

"Pentru siguranţa călătorilor vă asigurăm că toate vehiculele sunt dezinfectate cu substanţe care distrug virusurile. STB dezinfectează şi staţiile de aşteptare, cu mobilierul aferent, aflate în administrarea sa", preciza sursa citată pe pagina proprie de Facebook.

Compania recomandă călătorilor care folosesc mijloacele de transport în comun să îşi protejeze nasul şi gura cu măşti medicale sau confecţionate din material de bumbac, dar şi ochii, cu ochelari (de vedere sau de soare), pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus.

"Călătorii sunt rugaţi să respecte de asemenea şi noile reglementări privind distanţarea socială. Accesul în mijloacele STB va fi limitat, călătorii vor putea ocupa numărul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum şi un rând în picioare, respectând distanţa regulamentară de 1,5 metri. Urcarea călătorilor în autovehiculele STB se va face doar pe uşa din faţă, iar coborârea pe celelalte uşi", se preciza în postarea STB.

În această perioadă, STB SA le recomandă călătorilor să utilizeze preponderent modalităţile alternative de achiziţie şi de plată a călătoriei, puse la dispoziţie: încărcarea online a cardului de transport nominal , plata prin intermediul aplicaţiei de mobil BPay sau plata prin SMS . Aplicaţia gratuită BPay permite achiziţionarea de titluri de călătorie direct de pe telefonul mobil de tip smartphone cu conexiune la internet, fără a fi necesară existenţa unui card de transport.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri