21 Iunie 2020

Seat a lansat trei noi mijloace de transport electrice pe două roți



Seat a lansat trei noi mijloace de transport electrice pe două roți destinate deplasărilor urbane, printre care un moped electric și două trotinete electrice, scrie Autoexpress.co.uk.

Seat M?? E-Scooter 125

Seat Mó E-Scooter 125 este un moped electric care va ajunge pe piață în două configurații: una destinată cumpărătorilor privați și una destinată utilizatorilor de flote. Modelul pentru persoane fizice va avea o pereche de porturi USB și un tracker, permițând proprietarului să verifice de la distanță locația scuterului folosind smartphone-ul. Cel pentru flote va avea în plus un suport integrat pentru smartphone.

La fel ca majoritatea motocicletelor, acesta oferă un parbriz vertical și o șa cu balamale care acoperă un portbagaj suficient de mare pentru două căști.

Seat Mó E-Scooter 125 este alimentat de un motor electric de 12 CP, integrat în roata spate. Motorul îi oferă un timp de accelerație 0–31 km / h de 3,9 secunde și o viteză maximă de 59 km / h - similar cu performanțele unui scuter pe benzină de 125 cm.

Mopedul are o baterie litiu-ion de 5,6 kWh, care îi oferă o autonomie urbană de 123 km. Pe baza nivelului de utilizare, Seat spune că ar trebui încărcat doar o dată pe săptămână.


Seat eKickScooter65

Seat eKickScooter65 este o trotinetă electrică care permite deplasări mai lungi prin orașe datorită autonomiei de 65 de km. O reîncărcare completă durează aproximativ 6 ore.

Spre deosebire de majoritatea scuterelor are două sisteme de frânare, o frână cu disc în față și o frână cu tambur în spate. Trotineta electrică prinde o viteză maxma de 20 km/h.


Seat eKickScooter25

Trotineta electrică Seat eKickScooter25 are o autonomie de 20 de km și un timp de încărcare de 3,5 ore. La fel ca și varianta mai scumpă, această trotinetă atinge 20 de km/h.

Seat justifică autonomia mică de doar 20 de km prin faptul că acest model se adresează navetiștilor care își completează călătoria. Trotineta fiind folosită de la mașină sau de la un mijloc de transport în comun până acasă sau la birou.




Citeste si