Amendă pentru firma care a transformat Zona Piața Delfinului într-un ”patinoar”

Primăria Sectorului 2 a amendat SC Supercom SA pentru spălarea străzilor cu o substanţă ce a determinat incidente rutiere, potrivit unui comunicat al autorităţii locale

"Primăria Sectorului 2 a amendat contravenţional marţi (...) societatea de salubrizare SC Supercom SA pentru spălarea străzilor cu o substanţă care a determinat mai multe incidente rutiere pe o serie de artere de circulaţie. La rândul său, Brigada de Poliţie Rutieră a decis să sancţioneze contravenţional societatea de salubrizare pentru aceeaşi faptă. Primăria Sectorului 2 îşi exprimă regretul, pe această cale, faţă de persoanele implicate în aceste accidente", menţionează autoritatea locală, conform Agerpres.ro.

Conform sursei citate, în cursul zilei de marţi, în Sectorul 2 s-au petrecut o serie de incidente rutiere cauzate de soluţia folosită de firma de salubrizare la spălarea străzilor. În urma stropirii carosabilului, acesta a devenit alunecos şi a dus la producerea de accidente rutiere.

La solicitarea Primăriei Sectorului 2, conducerea SC Supercom S.A. a declarat că a folosit la spălarea străzilor detergent stradal.

Verificările vor continua pentru a se determina cu certitudine cauzele şi identificarea persoanelor responsabile, a adăugat Primăria Sectorului 2.

Citeste si:
Bani pentru parohii: Firea alocă peste 2,5 milioane de euro pentru...
Mai mulți bani pentru...

Sursa foto: Tana888 / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri