Mercedes-Benz pregătește Clasa T, model similar Clasei V

Mercedes-Benz pregătește Clasa T, un autovehicul comercial ușor compact adaptat nevoilor familiilor, fiind totodată destinat pasionaților de călătorii în aer liber.

Similar Clasei V, poziționată în segmentul mijlociu, Mercedes-Benz Vans va oferi, de asemenea, din prima jumătate a anului 2022 un monovolum pentru clienții privați. Denumirea clasei acestui nou model este „Clasa T”.

"Cu noua Clasa T, vom oferi un vehicul destinat familiilor și pasionaților de activități în natură, invitandu-i pe aceștia în lumea Mercedes-Benz. Clienții din acest segment sunt în căutare de autovehicule compacte, atractive și practice - și tocmai acestea sunt cerințele pe care noua Clasa T le îndeplinește", a declarat Marcus Breitschwerdt, Head of Mercedes-Benz Vans.

Noul autovehicul va purta ADN-ul Mercedes-Benz. Litera T reprezintă conceptul de folosire eficientă a spațiului.

Noul Mercedes-Benz Clasa T oferă un spatiu încăpător și este potrivit pentru o serie variată de utilizări, inclusiv transportul de pasageri, ca referință în cadrul serviciilor de sharing. Ușile glisante cu deschidere largă, atât pe partea stangă, cât și pe partea dreaptă a autovehiculului, vor permite accesul ușor și confortabil în interior. Pe lângă motoarele convenționale, va exista și o versiune complet electrică.

Citeste si:
Mercedes-Benz renunță la 7- 8 modele după ce a canibalizat gama
Mercedes-Benz renunță la 7- 8...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

În segmentul autovehiculelor comerciale ușoare de dimensiuni mici, Mercedes-Benz Vans este reprezentat de Citan din anul 2012. În luna august a anului trecut, divizia Vans a anunțat un succesor, împreună cu o variantă complet electrică.

Pe baza acestei platforme, vor fi create două autovehicule: Mercedes-Benz Citan pentru clienți comerciali și Mercedes-Benz Clasa T pentru clienți privați. Clasa T și Citan vor fi realizate în cooperare cu Renault-Nissan-Mitsubishi.

Sursa foto: Jasni / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri