Primarul Capitalei Gabriela Firea a anunțat, pe contul său de Facebook, că în București au sosit alte 30 de autobuze hibrid Mercedes Citaru. Primăria a achiziționat în total 130 de astfel de vehicule, iar 27 dintre ele sunt folosite deja pentru transportul în comun.

"Un pas important pentru un transport public civilizat si mai prietenos cu mediul", a scris Gabriela Firea, pe contul de Facebook.

Cele 30 de autobzue hibrid vor intra în circulație de săptămâna viitoare, pe liniile 178 și 133. Celelalte 27 de autobuze hibride circulă pe liniile 131 și 105.

Green report!💚🚌🍀🌿 Au sosit in Bucuresti inca 30 de autobuze hybrid Mercedes Citaro, din totalul de 130 achizitionate, pe...Posted by Gabriela Firea on Tuesday, August 25, 2020

Sursa foto: Gabriela Firea Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri