Rolls-Royce anunţă că cererea pentru automobilele de lux şi-a revenit, grație vânzărilor din Asia

Directorul general de la Rolls-Royce a declarat miercuri că cererea pentru automobilele de lux ale companiei sale a început să îşi revină, graţie vânzărilor din Asia, adăugând că este optimist cu privire la perspectivele pentru anul următor, transmite Reuters.

Torsten Muller-Otvos a subliniat că, graţie cererii crescute, Rolls-Royce a fost primul constructor auto care a reluat producţia în Marea Britanie, în data de 4 mai, conform Agerpres.ro.

"Vedem cum afacerile în creştere revin în Asia, de asemenea în Europa, cele două Americi au înregistrat rezultate excelente în lunile iulie şi august", a declarat directorul general de la Rolls-Royce, o companie controlată de grupul auto german BMW. "Sunt destul de optimist cu privire la 2021, în special având în vedere nivelul ridicat al comenzilor pe care le avem", a mai spus Torsten Muller-Otvos.

Şeful de la Rolls-Royce a mai afirmat că firma sa nu intenţionează să îşi mute producţia din Marea Britanie, din cauza Brexitului.

"Suntem angajaţi în Marea Britanie. Aş spune chiar că suntem una dintre bijuteriile coroanei industriale britanice. Din acest motiv, Rolls-Royce aparţine Marii Britanii", a punctat Torsten Muller-Otvos.

Anul trecut, Rolls-Royce a vândut un număr record de 5.152 de automobile, în creştere cu 25% faţă de precedentul record din 2018, când a livrat 4.107 unităţi. Noul record de vânzări se datorează în mare parte modelului Cullinan, care a fost responsabil pentru aproximativ 40% din vânzările companiei.

Sursa foto: PHOTOCREO Michal Bednarek / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri