20 Octombrie 2020

GEFCO România are un nou director general



GEFCO România, companie care ofera soluții multimodale pentru lanțurile de aprovizionare și lider european în logistica automobilelor, are un nou director general.

Bogdan Ioniță a fost numit la conducerea operațiunilor locale după o experiență de peste 14 ani în cadrul companiei.

Absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Bogdan Ioniță și-a început cariera în domeniul logistic în 2001. În 2006, s-a alăturat echipei GEFCO ca director al departamentului Air&Sea. Pe măsură ce a dobândit mai multă experiență în cadrul companiei, a preluat gestionarea activităților Overland (Rutier și Feroviar) & Contract Logistics.

Cititi si Belgia implementează „coridorul de urgență”

Anul 2014 a însemnat numirea în funcția de Director Overland & Contract Logistics pentru GEFCO, în Cehia, iar la scurt timp după, atribuțiile sale acopereau clusterul Cehia - Slovacia. La începutul lui septembrie 2020 s-a întors în România și a devenit Directorul general al filialei de aici.

„În prezent, a fost accelerat procesul de schimbări prin care au trecut în mod constant industriile și piețele de desfacere. Bazându-ne pe know-how-ul nostru puternic în domeniul logisticii vehiculelor finite, vom continua să ne extindem expertiza serviciilor oferite în afara sectorului auto. Prin urmare, principala prioritate pe care o văd pentru GEFCO România, în viitorul apropiat, este o diversificare mai intensă a portofoliului de clienți. În afară de acest obiectiv, ne vom concentra pe dezvoltarea digitalizării și inovării în operațiunile locale, pentru a crește valoarea adăugată a lanțurilor de aprovizionare ale clienților noștri", a declarat Bogdan Ioniță, Manager General GEFCO România.

Cititi si Dacia Spring Electric are în sfârșit prețuri oficiale

Compania a implementat soluții esențiale de transport în timpul pandemiei, care au fost în beneficiul companiilor locale și ale celor aflate în prima linie, în lupta împotriva virusului COVID-19. În mod special, serviciul Time Critical Solutions al GEFCO a fost foarte solicitat și a răspuns cererii pieței pentru livrări necesare și, uneori, chiar vitale, în cel mai scurt timp posibil.

Prezent în 47 de țări, cu o rețea globală integrată, GEFCO deservește 300 de destinații în întreaga lume. În 2019, Grupul a generat venituri de 4,7 miliarde euro.



Citeste si