Mercedes-Benz România oferă o stație de încărcare la achiziționarea modelului EQC

Mercedes-Benz România oferă o stație de încărcare Elvi EVBox Wi-Fi 22 kW gratuită, prin ENGIE Romania, la fiecare Mercedes-Benz EQC achiziționat până la final de an.

Prețurile pentru versiunea de bază Mercedes-Benz EQC încep de la 76.250 euro (TVA inclus), fiind eligibil pentru programul Rabla Plus, ce constă în acordarea unor subvenții pentru achiziționarea unui autoturism electric sau plug-in hybrid. Mercedes-Benz EQC are o autonomie de până la 414 km (WLTP).

Clienții EQC pot opta și pentru un abonament de servicii e-mobility, prin încheierea unui contract ENGIE de furnizare energie electrică din surse regenerabile. Acest serviciu oferă asistenţă tehnică din partea echipei ENGIE, monitorizare online pentru încărcările realizate şi acces la o reţea e-charge la nivel național.

„Suntem martorii unei tranziții majore către un viitor sustenabil al mobilității, iar Mercedes-Benz EQC a reprezentat un prim pas în această transformare. Prin intermediul parteneriatului cu ENGIE România, cu care impărțim aceeași viziune pentru sustenabilitate, facem încă un pas în această direcție întâmpinându-ne clienții cu o stație de încărcare ce va deveni normă pentru majoritatea locuințelor în anii ce urmează. Pentru că viitorul aparține mobilității electrice”, a declarat Martin Schulz, CEO Mercedes-Benz Romania.

Citeste si:
Mercedes-Benz a prezentat noul MPV electric - EQV
Mercedes-Benz a prezentat...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri