FlixBus anunță primele conexiuni spre Republica Moldova

FlixBus, cel mai mare operator de călătorii cu autocarul din Europa, anunță primele conexiuni spre Republica Moldova. Cursele București-Chișinău din cadrul noii cooperări vor începe din 6 noiembrie, dar pasagerii își pot planifica deja călătoriile.

FlixBus a încheiat un parteneriat cu transportatorul local Gal Spedition care operează ruta București-Chișinău cu autocarul.

Pasagerii vor avea la dispoziție curse zilnice între cele două capitale. Autocarele Gal Spedition vor avea un autocolant cu înscripționarea „în colaborare cu FlixBus” pentru a putea fi ușor identificate de către călători.

„În acest an am fost nevoiți să regândim oferta cu foarte mare atenție, pentru a reflecta cât mai bine cererea din această perioadă. Sunt pasageri care au o nevoie reală de călătorie și încercăm să facem tot ce putem pentru a fi alături de ei. Suntem pregătiți să adaugăm noi rute în cazul în care există cerere pentru a-i aduce aproape de familie, prieteni sau la locul de muncă. Urmăm îndeaproape recomandările și măsurile autorităților pentru a oferi o alternativă de călătorie sigură. Îi îndemnăm pe pasageri să respecte toate regulile în vigoare atunci când călătoresc cu autocarele noastre și să urmărească măsurile autorităților țărilor unde călătoresc", a declarat Adrian Rășoiu, Business Development Manager FlixBus România.

În cei șapte ani de activitate, FlixBus a încheiat parteneriate cu 500 de parteneri din întreaga lume.

Citeste si:
FlixBus și FlixTrain, cu 50% mai puțini pasageri anul trecut decât...
FlixBus și FlixTrain au avut...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri