Sameday se așteaptă la creșteri de peste 50% de Black Friday

Compania de curierat Sameday se așteaptă la creșteri de peste 50% de Black Friday, față de aceeași perioadă a anului trecut, și la peste 200.000 de trimiteri in zilele din timpul campaniei.

Pentru a face față perioadei de Black Friday, planificarea la Sameday, la fel ca în 2019, a început cu câteva luni în avans.

Black Friday a fost și va rămâne un test de rezistență pentru întreaga piață de curierat. La Sameday, ne așteptăm ca în campania de Black Friday din acest an să înregistrăm creșteri de peste 50% față de aceeași perioadă a anului trecut, peste 200.000 de trimiteri in zilele din timpul campaniei

Lucian Baltaru, CEO Sameday Courier

"Pe fondul creșterii rapide a volumelor de livrări din ultimele 8 luni, am accelerat investițiile în extinderea capacității operaționale, cu scopul de a eficientiza fluxul de expediere a coletelor si, in plus, am extins reteaua de lockere easybox la peste 850 de unitati, cu 200% in plus fata de aceeasi perioada a anului trecut", a mai spus Lucian Baltaru.

Citeste si:
Sameday vrea să ajungă la 1.000 de lockere și caută spații unde să...
Sameday vrea să ajungă la...

Sameday și-a extins echipa cu aproximativ 400 de angajați, cei mai mulți fiind încadrați în zona operațională. Concomitent cu mărirea echipei de curieri a fost extinsă și flota auto cu aproximativ 35%.

Orașele cu cel mai mare număr de lockere easybox sunt: București, Timișoara, Iași, Constanța și Cluj-Napoca. În Capitală, aproximativ 40% din livrările Sameday au loc prin serviciul easybox.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri