Compania de curierat Sameday se așteaptă la creșteri de peste 50% de Black Friday, față de aceeași perioadă a anului trecut, și la peste 200.000 de trimiteri in zilele din timpul campaniei.

Pentru a face față perioadei de Black Friday, planificarea la Sameday, la fel ca în 2019, a început cu câteva luni în avans.

Black Friday a fost și va rămâne un test de rezistență pentru întreaga piață de curierat. La Sameday, ne așteptăm ca în campania de Black Friday din acest an să înregistrăm creșteri de peste 50% față de aceeași perioadă a anului trecut, peste 200.000 de trimiteri in zilele din timpul campaniei

Lucian Baltaru, CEO Sameday Courier

"Pe fondul creșterii rapide a volumelor de livrări din ultimele 8 luni, am accelerat investițiile în extinderea capacității operaționale, cu scopul de a eficientiza fluxul de expediere a coletelor si, in plus, am extins reteaua de lockere easybox la peste 850 de unitati, cu 200% in plus fata de aceeasi perioada a anului trecut", a mai spus Lucian Baltaru.

Sameday și-a extins echipa cu aproximativ 400 de angajați, cei mai mulți fiind încadrați în zona operațională. Concomitent cu mărirea echipei de curieri a fost extinsă și flota auto cu aproximativ 35%.

Orașele cu cel mai mare număr de lockere easybox sunt: București, Timișoara, Iași, Constanța și Cluj-Napoca. În Capitală, aproximativ 40% din livrările Sameday au loc prin serviciul easybox.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri