Peste 20 dealeri auto au intrat ca parteneri în campania Autovit.ro de Black Week. Valoarea totală a autoturismelor puse la vânzare de Black Friday este de peste 11 milioane de euro. Iată cele mai mari discounturi la mașini.

Discount-urile cele mai mari de Black Week sunt la:

  • Dacia Logan din 2019 la 5.590 euro, preț redus cu 30% de la 7.990 euro,
  • Renault Clio din 2014 la 4.081 euro, pret redus cu 27% de la 5.581 euro,
  • Toyota Auris din 2015 la 10.400 euro, pret redus cu 24% de la 13.673 euro.

Cel mai mare discount oferit în cadrul campaniei este de 28.784 euro și reprezintă 20% din valoarea mașinii scoase la vânzare. Este vorba despre un Mercedes-Benz S350 din 2019, de la dealerul Auto Schunn, care îl scoate la vânzare la 115.086 euro. Prețul inițial a fost de 143.870 euro, aceasta fiind și cel mai scump automobil de pe lista de reduceri.

Următoarele cele mai scumpe mașini, dupa Mercedes S350 sunt un Mercedes-Benz AMG din 2018 cu prețul inițial de 118.079 euro, cu un discount de 14% și un BMW Seria 7 din 2020 cu prețul inițial de 98.857 euro, avand un discount de 20%.

Reduceri substanțiale sunt și la mașini mai accesibile. Cu mai puțin de 5.500 euro se poate cumpăra, de exemplu un Audi A3 Sportback din 2010 - 5.391 euro, având discount de 10% sau un Renault Clio din 2017 - 5.295 euro, având discount de 11%.

Reducerile totale depășesc un milion de euro și sunt peste 250 de autoturisme în oferta de anul acesta.

"În 2020, campania Black Week vine la superlativ, am putea spune, pentru că avem cea mai lungă perioadă de reduceri din istoria Autovit.ro, sunt de două ori și jumătate mai multe mașini în oferta actuală față de 2019 și, bineînțeles, avem cea mai mare valoare de discount de până acum – peste un milion de euro. Toate aceste cifre, reprezintă, de fapt avantaje pentru utilizatorii platformei noastre. Pentru că au de unde să își aleagă mașina pe care și-o doresc, nu sunt nevoiți să se grăbească să ia decizia de cumpărare și pot face și o economie importantă în bugetul familiei, accesând un discount care nu ar putea fi negociat în afara campaniei noastre. În plus, majoritatea mașinilor au dată de producție recentă, peste 75% din oferte fiind pentru autoturisme din 2016 sau mai noi”, a declarat Andrei Dumuța, Business Manager Autovit.ro.

Peste 20 dealeri auto au intrat ca parteneri în campania Autovit.ro, printre care: Leasing Automobile, Aliat Auto, Apan Top Selection, Auto Schunn, Porche Bucuresti Vest, On Road Car, Auto Rulate Leasing. Pe langa dealerii auto, s-au implicat și dealerii de utilaje în această Black Week: Cefin Trucks sau Truck Store.

Pentru a beneficia de ofertele de Black Week, utilizatorii Autovit.ro trebuie doar să sune dealerul auto care propune oferta și să achite un avans pentru a rezerva mașina dorită.

Cea de-a șaptea ediție de Black Friday pe Autovit.ro se desfășoară în perioada 16-20 noiembrie și oferă cumpărătorilor o perioadă de 5 zile în care să își găsească mașina dorită. Black Friday a devenit o tradiție pentru Autovit.ro, care a organizat prima ediție dedicată autoturismelor în 2013.

Autovit.ro este cea mai mare platformă online din România destinată vânzării și cumpărării de mașini noi și second-hand, cu peste 3 milioane de vizitatori lunari și peste 1.000 de dealeri auto care folosesc serviciile companiei. Potrivit unui studiu Unlock Market Research, 78% dintre românii interesați de domeniul auto au folosit Autovit.ro pentru a vinde sau a cumpăra o mașină.

Sursa foto: Kzenon/ shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri