Aproape 100 de tone de material antiderapant au fost folosite pentru intervenții pe drumurile naționale din zona de vest în această dimineață.

Pe raza județului Arad s-a acționat pe DN 76, în Caraș-Severin s-a acționat pe DN 6, DN 57B, DN 58 și DN 68, în județul Hunedoara, patru utilaje au fost pe DN 74, DN 68, DN 66, DN 7A, iar în județul Timiș s-a intervenit pe DN 68A. S-a acționat cu un utilaj și pe autostrada A1.

Se circulă în condiții de iarnă pe DN 57B Anina (CS) – Bozovici (CS); DN 58 Carașova (CS) - Anina (CS), DN 7A Obârșia Lotrului (VL) - Groapa Seacă (HD).

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu atenţie şi cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.

Sursa foto: DRDP Timişoara/Facebook
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri