Traficul rutier va fi restricţionat în anumite zone din Capitală pentru desfăşurarea repetiţiei şi ceremoniei oficiale dedicate Zilei Naţionale a României, potrivit Agerpres.

Potrivit Brigăzii Rutiere, la solicitarea Ministerului Apărării Naţionale, vor fi dispuse măsuri de fluidizare şi restricţionare a circulaţiei, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti sau atunci când situaţia va impune acest lucru.

Astfel, în vederea asigurării unui trafic rutier fluent şi în condiţii de siguranţă, pentru efectuarea repetiţiei şi a ceremoniei oficiale, în zilele de 30 noiembrie, respectiv 1 decembrie, traficul rutier va fi restricţionat după cum urmează:

  • în ziua de 30 noiembrie, între orele 10:00 - 12:00, iar în ziua de 1 decembrie, între orele 5:00 - 16:00:
    • Kiseleff, între Piaţa Presei Libere şi str. Arh. Ion Mincu cu menţiunea că în Pasajul Presei Libere se va putea permite circulaţia doar către Piaţa Montreal, iar pe str. Arh. Ion Mincu traficul rutier se va desfăşura normal;
    • pe bd. Mareşal Prezan, între Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Arcului de Triumf, precum şi străzile adiacente;
    • pe str. Alexandru Constantinescu, între bd. Mărăşti şi Piaţa Arcului de Triumf;
    • pe bd. Mareşal Alexandru Averescu, între bd. Mărăşti şi Piaţa Arcului de Triumf, precum şi străzile adiacente;
    • pe str. Docenţilor, între str. Clucerului şi str. Gheorghe Brătianu, precum şi pe străzile adiacente;
    • pe str. Clucerului, între str. Arh. Ion Mincu şi bd. Mareşal Averescu.
  • până pe 1 decembrie, ora 16:00, se va rezerva alveola staţiei STB din Piaţa Arcul de Triumf, sensul de mers dinspre bd. Constantin Prezan către Piaţa Presei Libere.

Totodată, până pe 1 decembrie, ora 16:00, se interzice staţionarea autovehiculelor pe str. Docenţilor.

Brigada Rutieră recomandă următoarele rute ocolitoare:

  • şos. Bucureşti-Ploieşti - Piaţa Presei Libere - Piaţa Montreal - bd. Mărăşti - bd. Mareşal Averescu - bd. I Mihalache - Piaţa Victoriei;
  • şos. Bucureşti-Ploieşti - Piaţa Presei Libere - Piaţa Montreal - bd. Mărăşti - bd. Mareşal Averescu - str. Turda - Podul Grant;
  • Piaţa Victoriei - bd. Aviatorilor - bd. Nicolae Caramfil - bd. Aerogării - DN 1;
  • şos. Ştefan cel Mare - str. Barbu Văcărescu - bd. Aerogării - DN 1.

Poliţia solicită conducătorilor auto să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare, să nu parcheze autovehiculele în apropierea zonelor restricţionate pentru circulaţie şi să opteze, în perioada menţionată, pentru transportul public de suprafaţă sau metrou.

De asemenea, Brigada Rutieră solicită respectarea semnalelor agenţilor de poliţie rutieră aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonilor le este recomandat să circule cu atenţie şi să traverseze strada numai prin locurile special amenajate.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri