13 Decembrie 2020

Trei concepte noi de autovehicule Porsche



În fiecare an, liderii din automobilistică vin cu noi concepte de autovehicule care ilustrează avansul tehnologic. Cu toate acestea, nu toate ideile ajung să prindă și viață. Porsche este unul dintre cei ”îndrăzneți”, prezentând trei modele construite între 2005 și 2019. Colosul în automobilistică a prezentat, pentru prima dată, un Porsche electric și Porche 919 Street, o versiune a unei mașini de curse, care poate fi condusă de amatorii unor senzații de acest gen. Design-ul și construcția mașinilor au fost dezvăluite într-o carte intitulată ”Porsche Unseen”, disponibilă încă din noiembrie. Mașinile vor fi expuse și la Muzeul Porsche din Stuttgart din Germania, începând cu 2021, scrie CNBC.

Porche 919 Street

Conceptul are la bază modelul Porsche 919 Hybrid, care a câștigat legendarul 24 de ore de la Le Mans (o cursă de mașini), din 2015 până în 2017, consecutiv. Conceptul promite să redea emoțiile unei curse de mașini pentru cei care sunt pasionați de un condus mai rebel.

Compania a dat publicității imagini cu noul model, care se mândrește cu același motor cu transmisie de 900 de cai putere ca și Porsche 919 Hybrid.

Sursa Foto: CNBC.com


Viziunea Porsche ?EUR?Renndienst?EUR?

O dubiță electrică pentru plimbări în familie sau cu prietenii a fost ceea ce a stat la baza lansării conceptului. Nimeni nu se aștepta la această idee din partea Porsche, acesta fiind recunoscut pentru modelele sale sport de lux.

Porsche nu a făcut încă publice imagini cu interiorul mașinii, dar potrivit datelor companiei, dubița ar avea loc pentru șase persoane, cu loc separat pentru șofer. Componenta electrică a autovehicului a fost montată în partea inferioară a dubei pentru a oferi mai mult spațiu pasagerilor.

Modelul unui autobuz Volkswagen din 1960 a fost cel care a inspirat construcția acestui model Porsche.

Sursa Foto: CNBC.com


Porsche Spyder

Acest model sport, în mod cert, atinge toate coordonatele Porsche, fiind o imagine îmbunătățită a versiunii Porsche 550-1500 RS Spyder din 1954.

Mașina în două uși surpinde noile linii fine la care au lucrat constructorii Porsche, cum ar fi bara de rulare spate pentru viraje îmbunătățile și lumina de stop cu o singură bară, o caracteristică a mașinilor moderne, marca Porsche.

Totuși, mașina păstrează și ceva din modelului anilor '50. Este vorba despre cabina deschisă cu două locuri și plăcuța de înmatriculare după modelul ”Little Rebel”.

Sursa Foto: CNBC.com




Citeste si