ALD Automotive lansează un serviciu de leasing operațional disponibil și pentru o lună de contract, care oferă posibilitatea de a avea un vehicul oricând la cerere. ALD Flex vine în sprijinul managerilor de flote, în adresarea nevoilor de mobilitate pe termen scurt și mediu.

Noul serviciu ALD Flex oferă o gamă integrală de servicii (mentenanță completă, asigurare, anvelope, asistență rutieră etc.) pentru utilizare pe termen scurt și mediu, variind în medie de la 1 la 24 de luni, cu o rată lunară optimizată.

O serie variată de categorii de vehicule, de la mașini compacte la vehicule utilitare ușoare, este disponibilă pentru utilizare. Autovehiculele pot fi selectate în funcție de buget, categorie, tipul de transmisie și tipul de motorizare.

Flexibilitatea produsului permite încheierea contractelor după o singură lună, fără costuri de returnare anticipată.

Soluțiile flexibile de mobilitate sunt o opțiune pentru managerii de flote atunci când se confruntă cu gestionarea cerințelor de mobilitate pe termen redus, cum ar fi proiectele temporare, perioadele de probă pentru noii angajați sau vârfurile sezoniere. Sunt, de asemenea, o modalitate de a introduce și testa noi tipuri de mobilitate, cum ar fi vehiculele hibride.

Retail jobs

„Contextul actual necesită o flexibilitate mai amplă în ceea ce privește soluțiile de mobilitate, care trebuie să poată susține strategiile pe termen lung ale companiilor, dar și să le ofere managerilor de flote oportunitatea de a își diversifica strategia de mobilitate. Putem spune că ALD Flex este, din această perspectivă, o ofertă all-in-one, deoarece acoperă toate nevoile cu flota auto, prin alegerea unui singur furnizor, concomitent cu optimizarea costului total de mobilitate prin maximizarea utilizării vehiculului. ALD Automotive va continua să combine soluțiile inovatoare cu tehnologia digitală, pentru a le oferi managerilor de flote cele mai avansate produse de mobilitate”, spune Shane Dowling, CEO ALD Automotive România.

ALD furnizează servicii de leasing operațional și management de flote în 43 de țări, către o gamă variată de clienți: companii multinaționale, IMM-uri, PFA-uri și persoane fizice. Operațională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupe Société Générale și a grupului ALD. Compania oferă leasing operațional full service, asigurând finanțarea și o gamă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule.

Citeste si:
Ce ar trebui să știți înainte de a cumpăra o mașină prin leasing auto
Ce ar trebui să știți înainte...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri