26 Ianuarie 2021

Românii au cumpărat de 3 ori mai multe ATV-uri și motociclete cu credite în pandemie



Românii au cumpărat de trei ori mai multe ATV-uri și motociclete cu credite în pandemie. Unul din trei români și-a finanțat hobby-ul în pandemie prin soluția TBIPay. Vânzările de ATV-uri, motociclete, dar și scutere, skijet-uri și accesorii au fost cu 300% mai mari în 2020 față de anul anterior, arată cifrele ATVRom.

De la debutul pandemiei de Covid-19, vânzările de vehicule recreaționale au crescut în fiecare lună, atât ca număr de unități, cât și ca valoare, confirmând nevoia românilor pentru activități care să respecte măsurile de distanțare socială și de limitare a răspândirii coronavirusului.

Soluția TBIPay a avut o contribuție majoră la creșterea vânzărilor online de ATV-uri și alte vehicule recreaționale din portofoliul ATVRom în contextul pandemiei.

Ionuț Sabadac, Merchant Solution Sales Director la TBI

Cu soluția de finanțare TBIPay, clienții ATVRom pot cumpăra ATV-uri, motociclete, scutere, mașini electrice, skijet-uri, biciclete, motoare pentru bărci și multe accesorii pentru vehicule recreative atât din magazinul online, cât și din showroom-urile aflate în peste 10 orașe din țară.

TBI Bank este un creditor „phygital” adresat consumatorilor, IMM-urilor și comercianților, care operează în România, Bulgaria, Germania, Suedia și Polonia.



Citeste si