Honda a prezentat cea de-a treia generație Honda HR-V, disponibilă acum cu o singură motorizare, iar aceasta este hibridă. Se numește e: HEV, care înseamnă „vehicul electric hibrid”.

Crossoverul dispune de sistemul de propulsie hibrid e:HEV (vehicul electric hibrid) fără încărcare la priză (full hybrid), care se bazează pe un motor pe benzină și unul electric, un generator și o baterie Li-Ion.

Vezi și: Nissan Ariya, un nou SUV electric japonez

Sistemul de propulsie hibrid ar putea ajuta Honda să respecte reglementările mai stricte privind emisiile din Europa.

Honda spune că interiorul va fi la fel de spațios ca la modelul anterior și va oferi mai mult confort pasagerilor.

Noul HR-V va păstra scaunele Magic Seats - cele pe care le puteți plia plat - pe care Honda le-a pus în mașinile sale de ani de zile. Printre noutățile dezvăluite despre interior este și nou sistem de circulație a aerului în habitaclu, o nouă planșă de bord și un nou sistem multimedia.

Vezi și: Trecerea la vehicule electrice ar putea face mașinile inaccesibile

Retail jobs

Primele livrări ale noului SUV Honda HR-V sunt programate pentru sfârșitul lui 2021.

Sursa foto: Honda

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri