DKV își extinde rețeaua din Ungaria

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV și-a extins din nou rețeaua de aprovizionare în Ungaria. Prin adăugarea stațiilor de alimentare Auchan, numărul total de puncte de acceptare din Ungaria se ridică la aproximativ 1.000 de stații de alimentare.

Auchan Ungaria este unul dintre principalii comercianți de carburanți cu amănuntul de tip discount, activ pe piața maghiară din 2004. DKV este primul și singurul partener de carduri de combustibil Auchan.

Stațiile Auchan sunt situate în puncte de legătură strategice de-a lungul rutelor majore de tranzit. Pentru a le găsi cu ușurință, acestea au fost adăugate în DKV APP și în DKV MAPS.

Deoarece autoritățile fiscale austriece au decis recent că TVA-ul pe motorină nu va mai fi plătit de acum înainte companiilor de transport din țări din afara UE, multe companii de transport din afara UE - de ex. din Turcia, Serbia și Marea Britanie – au decis să folosească Ungaria ca țară de tranzit.

DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar la cele peste 180.000 puncte de acceptanță (inclusiv 60.000 de stații de carburanți și 100.000 de puncte de încărcare) pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată.

Citeste si:
DKV Card este acceptat la stații de GNL/GNC din Franța și Germania
DKV Card este acceptat la...

Peste 230.000 de clienți utilizează 4,2 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board.

Sursa foto: DKV

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri