Nevoia de locuri de parcare din București devine din ce în ce mai acută, iar locuitorii Capitalei cer tuturor autorităților să rezolve această problemă. Ciprian Ciucu, edilul Sectorului 6, a postat pe pagina sa de Facebook, că în Cartierul Militari, zona Lujerului, va apărea prima parcare pe verticală.

”Conform datelor noastre aici este cea mai mare nevoie de locuri de parcare (conform numărului de solicitări), de aceea intenționăm să construim prima parcare pe verticală (4 niveluri, parter îngropat) din Sectorul 6”, a scris Ciucu, în postarea sa.

Sursa Foto: Ciprian Ciucu/ Facebook

Edilul precizează care sunt cele trei motive pentru care vor fi construite parcările verticale, după cum urmează:

  • să nu afectăm semnificativ mediul urban,
  • avem o mai bună distribuție teritorială, aceste parcări vor avea statutul de parcări de reședință,
  • costurile sunt acceptabile pentru că nu este nevoie de soluții inginerești și structuri costisitoare.

În plus, Ciucu se gândește la o parcare are 250 de locuri.

”Ținta noastră este să construim astfel de parcări cu până la 8.000 euro pe locul de parcare, ceea ce reprezintă o sumă decentă și suportabilă pentru bugetul Sectorului 6.
Următoarea parcare o vom face, cel mai probabil, ținând cont de numărul de solicitări și de disponibilitatea terenului pe str. Sg. Maj. Caraanghel, în zona 10”, a mai notat Ciucu, în postarea sa.

Sursa foto: Ciprian Ciucu/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri