Pe 29 iulie 2021 s-au dat în circulație ultimele două bretele ale Nodului de la Sebeș, cele spre/dinspre Sibiu, potrivit unei postări pe o rețea de socializare de-ale lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor.

”O nouă promisiune respectată: azi s-au dat în circulație ultimele două bretele ale Nodului de la Sebeș, cele spre/dinspre Sibiu. Astfel, nodul este finalizat și complet funcțional”, a scris Drulă, în postarea sa.

Ministrul a adăugat că pe lotul 2 al A10 Sebeș-Turda, lucrările avansează într-un ritm bun.

”Urmărim îndeaproape proiectul, astfel încât calendarul să fie respectat și tronsonul - ultimul lipsă al autostrăzii - să fie deschis la toamnă”, a conchis Drulă.

Autostrada A10 Sebeș-Turda are 70 de kilometri, a fost începută în 2013 și este compusă din 4 loturi. Odată cu finalizarea nodului de la Sebeș au fost terminate și inaugurate oficial trei loturi, urmând să mai fie finalizat și lotul 2, de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, pe 24,25 de kilometri.

Nodul de la Turda este prevăzut cu 6 bretele şi face joncţiunea atât cu Autostrada Transilvania (A3), cât şi cu DN1. Bretelele care fac legătura cu A3 au 2 benzi, iar cele care leagă A10 de DN1 câte o singură bandă. Nodul rutier este parte componentă a lotului 4 din autostrada lungă de 70 de km.

Sursa foto: Cătălin Drulă/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri