Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe sensul către Ploiești al DN 1A Brașov-Ploiești, la kilometrul 168, în apropierea localității Babarunca, județul Brașov, în urma condițiilor meteo din ultima perioadă, a avut loc o alunecare de teren pe o lungime de aproximativ 30 - 40 de metri.

Traficul rutier este restricționat pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Șoseaua a fost afectată de apele râului Târlung pe o bandă din cele două. Drumarii intervin pentru stabilizarea taluzului cu umpluturi pentru a pune şoseaua în siguranţă fiind necesare şi lucrări în albie.

Totodată, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în zilele de 1 și 2 august a.c., în intervalul orar 12:00-20:00, sunt instituite restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe întreaga rețea rutieră, exceptând județele: Harghita, Suceava și Botoșani.

Aceste restricții sunt instituite ca urmare a avertizărilor de caniculă emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie.

Măsura este adoptată pentru protejarea și conservarea sectoarelor de drum cu îmbrăcăminte bituminoasă, respectiv pentru prevenirea deformațiilor majore ireversibile (ce implică și pierderea stabilității straturilor rutiere) care pot apărea pe rețeaua rutieră, ca efect al desfășurării traficului greu în condițiile climatice de caniculă.

Sursa foto: Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri