Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, a postat noi imagini de la lucrările la Lotul 1 al Autostrăzii Pitești-Sibiu. Acesta precizează că lucrările vor fi finalizate înainte de termen.

„Săptămâna aceasta începe asfaltarea pe tronson. Stadiul lucrărilor pe lotul 1 al A1 Pitești-Sibiu este de 46%, iar acestea vor fi încheiate în avans - în 2022, conform termenelor asumate de constructor - mai ales că acest șantier este deblocat integral”, a scris Drulă, pe pagina sa de Facebook.

Sursa Foto: Cătălin Drulă/ Facebook

Totodată, ministrul menționează că cea mai amplă lucrare de pe tronsonul dintre Sibiu și Boița este viaductul Tălmăcel. Cu o lungime de 650 de metri și cu o înălțime a picioarelor de până la 30 de metri, acest pod casetat și executat în consolă, cu 8 deschideri, este construit după cele mai noi standarde în domeniu.

Sursa Foto: Cătălin Drulă/ Facebook

Segmentul Sibiu-Boița mai cuprinde:

  • încă un viaduct, la Tălmaciu, cu 10 deschideri și lung de 400 de metri;
  • 2 noduri rutiere;
  • 2 spații de servicii;
  • 27 de poduri și pasaje;
  • tot atâtea podețe.

Sursa Foto: Cătălin Drulă/ Facebook

Nu în ultimul rând, ministrul îndeamnă la vizionarea unor filmări din dronă cu stadiul lucrărilor de pe Autostrada Pitești-Sibiu, disponibile pe canalul de YouTube al lui Ioan Adrian Gica.

Sursa foto: Cătălin Drulă/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri