Kiwi.com, companie tehnologică de călătorii, care oferă soluții celor care vor să cumpere bilete de avion, are un parteneriat cu Uber prin care utilizatorii români vor avea curse la preț redus în străinătate către aeroporturi.

"Românii au început să meargă în vacanțe internaționale în număr din ce în ce mai mare. Având în vedere că în ultimul an s-au orientat mai mult către turismul local, acum preferă și destinații din afara țării. Conform unui studiu desfășurat de Comisia Europeană a turismului, 72% dintre europeni intenționează să facă măcar o călătorie până la finalul lunii septembrie, iar aproape jumătate dintre participanții la studiu au spus că preferă o călătorie cu avionul. În noua realitate, călătoriile ar trebui să fie atât accesibile, cât și sigure. De aceea, colaborarea între Uber și Kiwi.com vine în ajutorul celor care caută soluții simple, convenabile și sigure", se arată în comunicat.

Pentru rezervările pe Kiwi.com în luna august, utilizatorii noi ai Uber vor primi o reducere de 50% pentru cursele pe aplicația Uber, însă valoarea maximă a reducerii va fi de 7 lei.

Aceștia vor primi codul unic de reducere odată cu biletul de îmbarcare, cu până la 6 ore înainte de zbor.

„Fiecare dintre noi a așteptat redeschiderea granițelor după perioada de restricții din timpul pandemiei, care a făcut ca felul în care călătorim să se schimbe. Avem nevoie atât de călătorii personalizate, cât și de soluții sigure. Sperăm ca prin această nouă colaborare miile de pasageri să ajungă la aeroport sau la hotel în siguranță și la timp”, a spus Ana-Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România.

Kiwi.com a înregistrat 49 de milioane de căutări pentru călătorii români începând cu data de 1 mai, iar în topurile căutărilor pentru perioada verii au fost destinații precum: Londra, Milano, Roma, Bruxelles și Paris.

În România, Uber este disponibil în 12 orașe: București, Brașov, Timișoara, Cluj, Iași, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Oradea și Brăila.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri