Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la vânzare în primele zile din noiembrie autoturisme și vehicule comerciale second-hand în mai multe județe din țară. Vehiculele confiscate pot fi cumpărate fie prin licitație, fie prin sistemul de vânzare directă.

Ce mașini pot fi cumpărate de la ANAF la licitație:

 • Dacia Logan, an de fabricație 2004, prețul de pornire al licitației este de 1.400 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 16 noiembrie în localitatea Miercurea Ciuc.
 • Toyota RAV4, an de fabricație 2004, prețul de pornire al licitației este de 12.200 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 11 noiembrie în localitatea Reghin.
 • Citroen Jumper, an de fabricatie 2010, prețul de pornire al licitației este de 19.500 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 11 noiembrie în localitatea Reghin.
 • VW Passat berlină, 1,9 TDI, an fabricație 2003 Prețul de pornire este de 5.400 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 11 noiembrie în localitatea Mediaș.

 • Ford Tranzit Connect, an de fabricație 2003, prețul de pornire al licitației este de 900 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 18 noiembrie în localitatea Timișoara.
 • Volkswagen Polo, an de fabricație 2007, prețul de pornire al licitației este de 5.900 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 18 noiembrie în localitatea Timișoara.
 • Nissan Navara, an de fabricație 2001, prețul de pornire al licitației este de 7.500 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 10 noiembrie în localitatea Curtea de Argeș.

Cititi si Câteva sfaturi de la RAR pentru cei care își cumpără mașini second-hand

Retail jobs
 • Autoturism Opel Vectra, an de fabricație 2005, prețul de pornire al licitației este de 4.000 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 17 noiembrie în localitatea Timișoara.
 • Opel Zafira, an de fabricație 2003, prețul de pornire al licitației este de 2.100 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 10 noiembrie în localitatea Târnăveni.
 • Ford Focus, an de fabricație 2001, prețul de pornire al licitației este de 4.300 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 10 noiembrie în localitatea Turda.
 • Ford Focus C-Max, an de fabricație 2005, prețul de pornire al licitației este de 5.400 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 4 noiembrie în localitatea Constanța.
 • Land Rover Discovery, an de fabricație 2011, prețul de pornire al licitației este de 44.000 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 2 noiembrie în localitatea Constanța.

Cititi si Ford testează autoutilitara complet electrică Ford E-Transit pe șoselele din Europa

Citeste si:
Noi mașini vor fi scoase la vânzare de către ANAF în ianuarie
Noi mașini vor fi scoase la...
 • Land Rover Discovery, an de fabricație 2014, prețul de pornire al licitației este de 79.000 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 2 noiembrie în localitatea Constanța.
 • Land Rover Freelander TD4, an de fabricație 2004, prețul de pornire al licitației este de 9.670 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 5 noiembrie în orasul Iasi.
 • Opel Vectra, an de fabricație 2004, prețul de pornire al licitației este de 9.670 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 5 noiembrie în orasul Iasi.
 • Opel Vectra, an de fabricație 1996, 2 litri benzina, prețul de pornire al licitației este de 737 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 5 noiembrie în orasul Iasi.

Cititi si Vremea se răcește. Când trebuie montate anvelopele de iarnă

 • Peugeot 206, an de fabricație 2006, 1,4 litri diesel, prețul de pornire al licitației este de 4100 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 5 noiembrie în orasul Iasi.
 • Citroen C3, an de fabricație 2003, 1,4 litri diesel, prețul de pornire al licitației este de 3950 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 5 noiembrie în orasul Iasi.
 • Chrysler Voyager, an de fabricație 2001, 2,5 litri benzina, prețul de pornire al licitației este de 9.900 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 5 noiembrie în orasul Iasi.
 • Dacia Solenza, an de fabricație 2004, 1,4 litri benzina, prețul de pornire al licitației este de 1.300 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 5 noiembrie în orasul Iasi.

Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare.

Citeste si:
Lamborghini promite că 2022 va fi ultimul an al motoarelor pe...
Lamborghini pregătește primul...

Citiți și Un start-up american vinde mașini electrice care nu trebuie încărcate niciodată

Pentru participarea la licitaţie ofertanţii depun, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, următoarele documente:

- oferta de cumpărare;
- dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.
- împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
- pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului;
- pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;
- pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
- pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
- declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.

Citeste si:
ANAF scoate la vânzare câteva modele de mașini vechi în decembrie
ANAF scoate la vânzare câteva...

ANAF valorifică mașinile confiscate fie prin licitaţie publică, fie prin vânzare directă la locul de depozitare sau de deţinere.

Verificați pe site-ul Registrului Auto Român www.rarom.ro „cazierul” vehiculului de care sunteți interesat. Aplicația „ISTORIC VEHICUL” oferă gratuit informații referitoare la activitățile derulate la RAR, numărul de kilometri înregistrați în bordul mașinii (kilometri regăsiți în baza de date a RAR sau a stațiilor ITP autorizate), existența/valabilitatea cărții de identitate a vehiculului, câteva date tehnice și de identificare, gradul de poluare și valabilitatea inspecției tehnice periodice. Sursa foto: ANAF

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri