Divizia de inginerie Porsche din România își extinde rețeaua de centre de inovare pentru dezvoltarea vehiculelor inteligente prin deschiderea, în 2022, a noului său birou în clădirea United Business Center (UBC) 0 din Iulius Town Timișoara.

Compania va ocupa o suprafață de 2.100 mp. Echipa va dezvolta software pentru e-mobilitate, conducere automată și inteligență artificială. In prezent, inginerii Porsche își desfășoară activitatea într-un spațiu temporar din UBC 3.

„Porsche Engineering Romania a ales Iulius Town pentru multele facilități pe care le oferă, care îi ajută pe angajații noștri să consolideze echilibrul între viața profesională și cea personală. În același timp, clădirea se află într-o poziție cu adevărat excelentă, iar etajul nostru va avea o priveliște similară cu cea din Cluj-Napoca”, spune Marius Mihailovici, Director General Porsche Engineering România.

De anul viitor, aproximativ 50 de angajați vor lucra în noul birou din UBC 0, care se va întinde pe o suprafață de 2.100 mp, iar pe termen mediu există planuri de extindere la o echipă de 200 de angajați, specializați în domeniul dezvoltării și testării de software.

Retail jobs

Noul centru Porsche Engineering va fi amplasat în componenta office a destinației mixte Iulius Town Timișoara, care include o varietate de facilități. Servicii medicale, o gamă largă de magazine, cinematograf multiplex, centru de fitness, diverse opțiuni pentru pauza de prânz și un parc se numără printre dotările menite să îmbunătățească echilibrul vieții angajaților.

Porsche Engineering România este o subsidiară deținută în totalitate de Porsche Engineering Group GmbH și este complet integrată în rețeaua globală Porsche Engineering, care are 1.500 de angajați pe tot globul, în Germania, Republica Cehă, România, Italia și China.

United Business Center Timișoara este parte din cel mai amplu proiect de regenerare urbană din România, Iulius Town. Cu trei clădiri de birouri premium, a căror suprafață totală este de 50.000 mp închiriabili, UBC Timișoara reprezintă o comunitate de business cu peste 30 de companii multinaționale și mai mult de 5.000 de angajați, formată în decurs de doar trei ani.

Citeste si:
Amenzi pe Transfăgărășan: parcările neregulamentare au blocat drumul
Amenzi pe Transfăgărășan:...

United Business Center 0 este cea de-a patra clădire office din proiect și se află în construcție. Aceasta va fi inaugurată în al doilea trimestru din 2022 și va avea o suprafață de 30.000 mp, desfășurată pe 17 niveluri. Clădirea va avea funcțiuni mixte, de office, retail, săli de conferințe și hub medical, adaptate în funcție de dinamica pieței, și va găzdui companii IT&C și automotive.

Sursa foto: United Business Center Timișoara

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri