Kia prezintă imagini cu nou Sportage Plug-in Hybrid, automibil care va ajunge la primii clienți în trimiestrul al doilea din acest an.

Noul Kia Sportage Plug-in Hybrid oferă o economie de combustibil remarcabilă și emisii foarte scăzute. Modelul auto are o accelerație de la 0 la 100 km/h în doar 8.2 secunde și o viteză maximă de 191 km/h. Maşina dispune de un motor performant T-GDI de 1.6 litri, de 265 CP, are o transmisie automată cu șase trepte şi se deplasează fără efort şi rapid în toate condiţiile.

Kia prezintă noul Sportage Plug-in Hybrid ca un SUV complet electric. Maşina îmbină puterea și performanța cu o economie de combustibil în ciclu combinat, de 1,1 I/100 km și o autonomie EV fără emisii de până la 70 de kilometri în ciclu combinat și până la 78 de kilometri în ciclu urban. Practic, aceste date oferă garanţia siguranţei pentru majoritatea călătorillor zilnice.

Bolidul dispune de un motor de înaltă performanță T-GDI de 1.6 litri care funcționează în tandem cu un motor electric de 66.9 kW și un pachet de baterii litiu-ion polimer de 13.8 kWh. Practic, combinația sistemului de propulsie oferă 265 CP și 350 Nm, o accelerație de la 0-100 km/h în doar 8.2 secunde și o viteză maximă de 191 km/h. O transmisie automată cu șase trepte face ca maşina să poată rula fără efort și rapid în toate condițiile.

Motorul pe benzină cu patru cilindri al modelului Plug-in Hybrid dispune de mai multe tehnologii care asigură o eficiență optimă a consumului de combustibil în toate condițiile de funcționare. Acestea includ un proces de ardere nou și optimizat, tehnologii de răcire și măsuri cheie de reducere a frecării, inclusiv un sistem avansat de management termic integrat și utilizarea unui rulment cu bile cu frecare redusă. Drept urmare, noul Sportage Plug-in Hybrid emite doar 25 g/km de CO2 în ciclul combinat mixt.

Kia Sportage

Aspectul exterior este unul elegant şi puternic, aşa cum îl regăsim şi la ultimele modele din aceeaşi serie. Aici, există o gamă de 13 culori exterioare, dintre care nouă sunt disponibile cu un acoperiș negru.

"Noul nostru model Sportage Plug-in Hybrid beneficiază de același design exterior modern și un habitaclu premium orientat către șofer ca și alte modele din cea de a cincea generație a gamei Sportage. Cu dimensiuni care au fost adaptate special pentru clienții europeni și cele mai noi caracteristici de tehnologie, confort și siguranță, noul Sportage Plug-in Hybrid este un SUV care a fost conceput pentru a se integra perfect, fără compromisuri în viața de zi cu zi", a declarat Sjoerd Knipping, Vice President Marketing and Product al Kia Europe.

Noul Sportage Plug-in Hybrid este disponibil acum pentru comandă. Livrările în Europa sunt planificate să înceapă în trimestrul 2 al anului 2022.

Sursa foto: Kia România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Razvan Necsulescu
Răzvan a lucrat la cinci televiziuni în București: PRO TV, Kanal D, B1 TV, Realitatea TV şi Antena 1. Originar din Târgoviște, a început ca jurnalist în Capitală în anul 1996 la Sport XXI. Ulterior, a lucrat la Gazeta Sporturilor şi la Prosport. A mai fost redactor-şef de reviste de integrame la Editura Flacăra şi jurnalist la Asociaţia pentru Monitorizare Prospecţie Mediu şi Ecologie. A decis să se alăture Redacției Wall-Street.ro pentru că acest lucru...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri