Pe DN 7C, Transfăgărăşan, poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu au aplicat 34 de sancţiuni contravenţionale pentru staţionare şi oprire neregulamentare.

Poliţiştii rutieri şi jandarmii montani vor fi şi azi prezenţi în zonă, acţiunile fiind concentrate pe fluidizarea traficului în vederea prevenirii ambuteiajelor şi oricăror incidente care ar putea genera o stare de pericol la adresa participanţilor la trafic şi nu numai, potrivit unui comunicat de presă IPJ Sibiu.

Au fost constatate 3 infracţiuni la regimul rutier, au fost reţinute 11 permise de conducere, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare şi au fost aplicate 113 sancţiuni contravenţionale în valoare de 45.000 de lei.

Alte 15 autovehicule au fost testate cu aparatul sonometru, 2 şoferi fiind sancţionaţi cu amendă şi retragerea certificatului de înmatriculare după ce au fost depistaţi conducând autoturisme ale căror sisteme de evacuare a noxelor fuseseră modificate, depăşind normele fonice admise.

La data de 13 august a.c., în municipiul Sibiu, pe strada Oituz, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au observat un autoturism al cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliţie, a mărit viteza deplasându-se spre strada Hipodromului. Poliţiştii rutieri au urmărit autoturismul până în Piaţa Unirii, unde au reuşit blocarea şi oprirea autovehiculului.

La volan a fost identificat un sibian în vârstă de 26 de ani, în urma verificărilor efectuate constatându-se că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

Pe numele sibianului s-a deschis o anchetă penală care vizează săvârşirea infracţiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri