Societatea de Transport Bucureşti anunţă pe SICAP licitaţie pentru achiziţionarea a şase vehicule supraetajate pentru traseul turistic.

Este vorba despre autobuze double deck rulate - second hand. Contractul va avea o durata de două luni de la data semnării. Valoarea totală estimată este de 360.000 de euro, notează Agerpres.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 70%, termenul de garanţie al produselor ofertate 10%, termenul de livrare 10%, numărul de kilometri rulaţi 10% (autobuzele vor avea un rulaj de maximum 300.000 de kilometri).

Licitaţia se va desfăşura prin procedură simplificată. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 3 octombrie.

Mihnea Jida, membru în consiliul de administraţie al STB, şi-a exprimat speranţa ca programul Bucharest City Tour să fie reluat în următorul an.

"STB va avea, din nou, autobuze turistice. Procedura de achiziţie a 6 autobuze supraetajate tocmai ce a fost lansată, ceea ce ne îndreptăţeşte să sperăm că îndrăgitul program Bucharest City Tour va fi reluat în următorul an. Este un serviciu indispensabil pentru orice capitală cu pretenţii de destinaţie turistică şi mă bucur că STB contribuie, în acest mod, la imaginea oraşului nostru, aşa cum poate fi el descoperit de oaspeţi, dar şi de bucureşteni", a scris acesta, pe Facebook.

Sursa foto: Facebook / Bucharest City Tour (Victor Silaghi)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri