De astăzi, locuitorii Capitalei pot beneficia de serviciul de car-sharing oferit de SPARK, în incinta centrului comercial Mega Mall București. În plus, Eldrive va monta 23 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în parcareaa mall-ului de lângă Arena Națională.

De la începutul activității până în prezent, SPARK a reușit să depășească aproximativ 1,5 milioane de kilograme de CO2 economisiți, echivalentul a 48.762 de copaci plantați. În cele trei țări unde compania operează, Lituania, Bulgaria și România, utilizatorii SPARK au parcurs în total 51,4 milioane kilometri, diminuând astfel amprenta de carbon generată cu peste 9,2 mil kg de emisii de gaze cu efect de seră.

„Prin acest parteneriat, încurajăm bucureștenii să apeleze la o modalitate eco-friendly de a se deplasa în traficul urban, această inițiativă venind în completarea soluțiilor sustenabile pe care le implementăm constant în centrele noastre comerciale,” a declarat Marius Barbu, Group Asset Director NEPI Rockcastle. Mașinile albe SPARK sunt deja prezente în traficul din București de trei ani de zile. „Cu o flotă de 500 de vehicule complet electrice, SPARK îmbunătățește masiv calitatea mobilității urbane și modul în care călătorim în București. Una din puținele companii la nivel global care oferă servicii de car-sharing 100% electric, serviciul nostru a fost conceput să conecteze comunități într-un mod mai eficient și mai prietenos cu mediul,” a subliniat Cristian Prichea, Country Manager, SPARK România.

Serviciul de car-sharing a devenit foarte popular în ultimul timp și reprezintă închirierea vehiculelor pe perioade limitate de timp, prin intermediul unei aplicații. Pentru înregistrare, utilizatorii au nevoie de permisul de conducere, cazier auto şi un card de credit sau de debit pentru a plăti serviciul.

În Mega Mall București îți poți încărca mașina electrică

Pe lângă modelele electrice din flota SPARK, clienții care vizitează Mega Mall își pot încărca în parcare și propriul automobil electric. Astfel, șoferii vor găsi 23 de stații de încărcare Eldrive. Punctele de încărcare includ atât conectori AC, cât și conectori CCS și au fost instalate în trei zone de parcare din interiorul centrului comercial, la nivelurile 0, 0B, 1B, 2 și 2B.

Sursa foto: SPARK

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Mihai Fira
Mihai Fira este reporter auto Wall-Street.ro din toamna lui 2022. Înainte de a se alătura echipei, Mihai a colaborat cu mai multe publicații din domeniul auto, atât românești cât și străine. El și-a început cariera ca jurnalist în mediul online, ca editor al site-lui Pitstops.ro, cel mai important portal românesc de motorsport din România. Mihai a colaborat și cu BMWBlog.ro, sursa oficială de știri despre producătorul bavarezi, dar și cu...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri