Traficul rutier va fi restricţionat, în perioada 20 noiembrie - 26 decembrie, între orele 10,00 - 23,00, pe benzile I şi III de circulaţie din segmentul inelului Pieţei Constituţiei (cele două bretele), unde se va desfăşura "Târgul de Crăciun al Municipiului Bucureşti", conform Agerpres.

"Totodată, pentru traversarea în condiţii de siguranţă a participanţilor, se vor amplasa temporar trei treceri pentru pietoni suplimentare, în perioada 19.11-27.12.2022, în zona Pieţei Constituţiei, astfel: două treceri pe breteaua care accede către aceasta dinspre Calea 13 Septembrie în zona Ministerului Mediului, iar cealaltă pe breteaua dinspre bulevardul Unirii, latura aferentă Ministerului de Finanţe", informează un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Traficul rutier se va restricţiona gradual, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, pe bulevardul Unirii, perimetrul cuprins între bulevardul I. C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei şi pe bulevardul Libertăţii, segmentul de drum cuprins între Calea 13 Septembrie şi bulevardul Naţiunile Unite, fără a obtura intrările principale în Palatul Parlamentului.

Brigada Rutieră recomandă, ca rute ocolitoare, Calea 13 Septembrie - bulevardul Libertăţii - bulevardul Regina Maria; Calea 13 Septembrie - bulevardul Libertăţii - bulevardul Naţiunile Unite - Splaiul Independenţei; Calea Călăraşilor - Splaiul Independenţei - bulevardul Naţiunile Unite - strada Izvor; bulevardul Unirii - Splaiul Independenţei - bulevardul Naţiunile Unite - bulevardul Libertăţii - Calea 13 Septembrie.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor de circulaţie şi solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic; să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele în trafic; să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri