Guvernul a aprobat, luni, un memorandum care vizează negocierea şi semnarea unui acord guvernamental România - Ungaria pentru racordarea a două drumuri expres, în vederea asigurării unui trafic rutier fluent între cele două ţări, informează Agerpres.

"Prin actul normativ aprobat, se creează condiţiile necesare asigurării unei legături directe prin racordarea drumului expres Salonta - frontiera de stat de pe teritoriul României cu drumul expres Bekescsaba - Mehkerek - frontiera de stat de pe teritoriul Ungariei, stabileşte punctele de conexiune între cele două drumuri expres pe linia de frontiera comună româno-ungară şi reglementează condiţiile tehnice de realizare a joncţiunii rutiere între cele două drumuri expres", informează Guvernul, prin intermediul unui comunicat de presă.

În baza acordului, se va înfiinţa un grup de lucru la nivel de experţi care se va reuni alternativ, pe teritoriile celor două state. La reuniunea grupului de lucru pot participa specialişti în domeniul proiectării, construirii, întreţinerii şi managementului de drumuri şi poduri.

Autorităţile competente în implementarea acordului sunt Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, pentru partea română, şi ministerul condus de ministrul însărcinat cu activitatea de Transport, pentru partea ungară.

Sursa foto: Pro Infrastructura

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri