Viceprimarul Bucureștiului, Stelian Bujduveanu, a postat pe pagina sa de Facebook primele fotografii cu noile troleibuze care vor circula în București.

Conform acestuia, o delegație formată din specialiști în transporturi și mobilitate urbană se află astăzi la Fabrica Solaris Bus & Coach din Polonia, acolo unde se stabilesc ultimele detalii tehnice pentru livrarea celor 100 de troleibuze pentru București.

„Avem, în premieră, imagini cu noile troleibuze care vor circula în București! Echipa noastră este formată din consilierii generali Florin Melciu, Președintele Comisiei de Transporturi și Mobilitate Urbană, Răzvan Mitu, președintele de ședință din CGMB și reprezentanți ai Direcției Transporturi din cadrul Primăriei Capitalei”, a scris acesta pe pagina sa.

„Din martie 2024, vom avea la București troleibuze noi, din gama de 12 m. Acestea vor avea podeaua complet coborâtă, spațiu destinat cărucioarelor pentru persoanele cu dizabilități, vor fi dotate cu computer de gestiune management vehicul cu funcții GPS, sistem de informare audio-video, aer condiționat și au o autonomie minimă de 20 de km. Garanția funcționării este de 300.000 km de la data recepției sau 5 ani pentru fiecare troleibuz în ansamblu. În perioada imediat următoare, vom lansa procedura de achiziție pentru celelalte 22 de troleibuze pentru care am obținut fonduri prin Programul Național de Redresare și Reziliență”, a adăugat acesta.

Sursa foto: Facebook/ Stelian Bujduveanu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri