27 Aprilie 2023

Două pasaje rutiere din zona Theodor Pallady au fost deschise circulației. Cât a costat lucrarea



Două pasaje supraterane nou construite, ce supratraversează zona comercială aflată la intersecţia bulevardului Theodor Pallady cu strada Nicolae Teclu, au fost deschise circulaţiei rutiere, potrivit reprezentanţilor Primăriei Sectorului 3, scrie Agerpres.

Reprezentanţii autorităţii locale au scris, joi, pe Facebook, că lucrările la cele două pasaje, câte unul pentru fiecare sens de mers, au fost începute în decembrie anul trecut. Valoarea contractului de execuţie efectivă a pasajelor a fost de aproximativ 10 milioane de euro.

"Avem nevoie de aceste lucrări de fluidizare a traficului pentru reducerea timpului petrecut în trafic şi mai ales pentru diminuarea poluării. Pasajele vor supratraversa zona comercială şi vor face extrem de facilă ieşirea şi intrarea din sector, mai ales vara când vom merge la mare", a declarat primarul Robert Negoiţă.

Proiectul de fluidizare a traficului din această zonă cuprinde şi un al treilea pasaj suprateran în zona intersecţiei bulevardului Theodor Pallady cu Drumul între Tarlale, din apropierea ieşirii pe Autostrada A2. Acest pasaj este aproape de stadiul de finalizare.



Citeste si