Mai multe evenimente culturale modifică traseele liniilor 136, 223, 312 şi N101, de vineri după-amiază, până luni dimineaţă, pentru a permite desfăşurarea a evenimentului cultural "Dâmboviţa Delivery", precum şi ale celor dedicate Zilelor Bucureştiului: iMapp Bucharest şi "ICelebrate My City", scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov (TPBI), în perioada 22 septembrie, începând cu ora 19:00 - 25 septembrie, până la ora 6,00, traficul rutier va fi restricţionat pe Splaiul Unirii, între Pod Timpuri Noi şi Str. Abatorului, pe sensul dinspre Pod Timpuri Noi către Şos. Mihai Bravu, pentru desfăşurarea evenimentului "Dâmboviţa Delivery".

Astfel, Linia 223 va funcţiona pe traseul de actual pe sensul dinspre "Cartier Rezidenţial Splaiul Unirii" şi Pod Timpuri Noi, apoi pe un traseu modificat pe Calea Văcăreşti până la terminalul "Bd. Tineretului" (comun cu linia 133), cu întoarcere pe Şos. Mihai Bravu, Splaiul Unirii (malul drept), până la "Cartier Rezidenţial Splaiul Unirii". Sensul opus nu va fi modificat.

Totodată, Linia 312 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul "Piaţa Unirii 1" şi Pod Timpuri Noi, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre "Platforma Comercială Arcade Berceni", pe Calea Văcăreşti, Piaţa Sudului, apoi traseul de bază. Sensul opus nu va fi modificat.

"Pentru desfăşurarea evenimentelor dedicate Zilelor Bucureştiului, iMapp Bucharest şi "ICelebrate My City", în perioada 22.09.2023 (începând cu ora 17.00) - 25.09.2023 (până la ora 7.00), traficul rutier va fi restricţionat pe Bd. Unirii (pe ambele sensuri), între Bd. I. C. Brătianu şi Bd. Libertăţii, precum şi pe Bd. Libertăţii între Calea 13 Septembrie şi Bd. Naţiunile Unite. Din acest motiv, la dispoziţia Brigăzii Rutiere de Poliţie, liniile de transport public din zonă vor funcţiona pe trasee modificate", se mai precizează în comunicat.

Astfel, Linia 136 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul "CET Vest Militari" şi intersecţia Calea 13 Septembrie/Bd Libertăţii (Piaţa Francofoniei), apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Bd. Libertăţii, cu întoarcere în rondul Piaţa Regina Maria.

Linia N101 va funcţiona, în nopţile de 22/23 septembrie, 23/24 septembrie şi 24/25 septembrie, pe traseul de bază între terminalul "Valea Oltului" şi intersecţia Calea 13 Septembrie/Bd. Libertăţii (Piaţa Francofoniei), apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Bd Libertăţii, Bd Regina Maria, Piaţa Unirii.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri