15 Iunie 2007

Un automobil ultra ieftin de la Renault?

Renault a anuntat ca analizeaza posibilitatea constructiei unui automobil ultra "low-cost" destinat pietelor in curs de dezvoltare, insa nu a oferit alte detalii in ceea ce priveste pretul acestui automobil, care, conform unor zvonuri, se va ridica la 3.000 de dolari, relateaza NewsIn.

Cotidianul Le Figaro a declarat ca grupul francez intentioneaza sa angajeze o mie de ingineri care sa redacteze planurile pentru acest model, care trebuie sa fie gata in urmatorii trei ani.

Noul model nu va fi comercializat in Europa. "Intr-adevar analizam construirea unui automobil cu un pret mult mai competitiv decat modelul Logan, destinat pietelor in curs de dezvoltare", a declarat o purtatoare de cuvant a Renault, fara a oferi detalii suplimentare.

Renault vinde automobile model Logan pe piata indiana incepand cu luna mai a anului curent. Fabricantul francez construieste o noua uzina de productie in India, care va incepe sa produca automobile incepand cu jumatatea anului 2009.

Momentan Renault nu are un centru de design in India. Cotidianul francez a declarat ca acest proiect va fi analizat in curand de catre consiliul central al Renault.



Citeste si