Iveco va furniza operatorului italian de transport și logistică, Grupul Smet, 100 de noi camioane Iveco S-Way Fuel Hero alimentate cu HVO, care vor fi livrate în cursul anului. Vehiculele vor fi utilizate în activitățile de transport și logistică din întreaga țară, se arată într-un comunicat.

Cele 100 IVECO S-Way Fuel Hero de 490 cai putere comandate sunt camioane cu două axe, dotate cu un motor Cursor 13 eVGT și transmisie Hi-Tronix cu 12 trepte. Vehiculele au fost proiectate pentru a maximiza economia de combustibil cu până la 8%, oferind soluția pentru durabilitatea pe distanțe lungi. În plus, camioanele diesel IVECO S-Way sunt 100% compatibile cu HVO (Hydrogenated Vegetable Oil), un biocombustibil, produs din uleiuri vegetale și deșeuri, care poate fi utilizat în formă pură în toate motoarele diesel de ultimă generație pentru un transport ecologic.

Această comandă este cea mai recentă din parteneriatul pe termen lung dintre IVECO și Gruppo Smet, care împărtășesc acceași abordare orientată spre viitor, cu focus pe inovație și sustenabilitate. Cu noul IVECO S-Way Fuel Hero - emblematic în materie de sustenabilitate, prin utilizarea HVO și cu o eficiență ridicată în transportul pe distanțe lungi - cei doi parteneri contribuie din plin în procesul de decarbonizare din industria transporturilor. Un astfel de cap tractor costă peste 100.000 de euro, în funcție de specificații.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri