22 Februarie 2010

Cea mai noua decapotabila Bentley, disponibila la comanda in Romania



Decapotabila Bentley Continental Supersports este disponibila la comanda pe piata romaneasca, cu un motor W12 de 630 CP.
In 2009, a fost prezentata varianta Coupe a modelului Continental Supersports.

Noul model Supersports Convertible este echipat cu motorul W12 cu supraalimentare dubla care asigura o putere de 630 CP, fiind astfel cea mai rapida si puternica decapotabila construita vreodata de Bentley.

Viteza maxima este de 325 km/h, iar de la 0 la 100 km/h ajunge in 3,9 secunde.

Numele „Supersports” este inspirat de modelul Bentley Supersports din 1925, o varianta de curse a legendarului Bentley 3-litre, care genera o putere de 84 CP intr-o epoca in care autovehiculele obisnuite nu depaseau modesta valoare de 15 CP. De asemenea, modelul din 1925 a fost primul automobil de serie care a atins viteza de 160 km/h.

Toate modelele gamei Continental, inclusiv noul Supersports Convertible, functioneaza atat pe benzina cat si pe bioetanol E85.

Introdusa in premiera pe modelul Supersports Coupe, tehnologia FlexFuel asigura o reducere a emisiilor de CO2 de pana la 70 %.

Pentru a garanta o putere omogena, sistemul de alimentare de la bord detecteaza raportul de amestec al combustibilului din rezervor si asigura mentinerea puterii si a cuplului la valori constante, indiferent de raportul biocombustibil - benzina.



Citeste si