10 August 2010

Importatorul Peugeot recruteaza un sef din grupul Tiriac



Trust Motors, importatorul Peugeot in Romania, are incepand din august un nou director general, care vine de la Hyundai Auto Romania, companie a grupului Tiriac.

Ghita s-a alaturat echipei manageriale a Hyundai Auto Romania in anul 2003. Mandatul directorului general al Trust Motors a inceput din data de 2 august 2010.

Cu o experienta manageriala de peste 17 ani, Narcis Ghita a ocupat in ultimii 6 ani pozitia de director general si administrator in cadrul Hyundai Auto Romania.

Narcis Ghita a absolvit Facultatea de Transporturi, specializarea Telecomenzi si Electronica in Transporturi, din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, in anul 1993. In acelasi an si-a inceput cariera in domeniul FMCG, ocupand functii de conducere importante in cadrul unor companii nationale si internationale.

In anul 2002, Narcis Ghita a absolvit cursurile EMBA in cadrul CNAM – Paris, cursuri organizate in colaborare cu Academia de Studii Economice Bucuresti.

Hyundai Auto Romania il are din luna mai in functia de director executiv pe Dragos Magdalina, care a lucrat ca director de vanzari al Romcar, fostul importator al marcii Ford pe piata locala.



Citeste si