11 Octombrie 2010

Citroen Romania isi extinde reteaua de vanzari anul viitor



Importatorul Citroen Romania va semna anul viitor intre cinci si zece noi contracte cu parteneri din tara, in cadrul unui program de dezvoltare a retelei de dealeri, a declarat director general al companiei, Didier Gerard, scrie Mediafax.

"In ciuda faptului ca anul acesta unul dintre partenerii nostri a intrat in insolventa (dealerul din Baia Mare n.r.), in 2011 vor fi semnate cel putin cinci noi contracte, insa tinta noastra este de pana la zece. Avem planuri de dezvoltare a retelei mai ales in Bucuresti", a precizat seful Citroen Romania.

In prezent, reteaua de dealeri Citroen este compusa din 15 parteneri.

Referitor la perspectivele marcii franceze in Romania, Gerard a spus ca pentru anul viitor se asteapta la o crestere a cotei de piata de la 2%, cat este in prezent, la 2,5%.

"Asteptarile de crestere a cotei de piata sunt bazate pe lansarea de anul viitor a noilor modele C4 si DS4, care cu siguranta se vor bucura de vanzari bune. De asemenea, ne bazam si pe o crestere organica, pentru ca ne asteptam la o imbunatatire a pietei si multi dintre cei care au amanat anul acesta achiziatia de vehicule vor cumpara in 2011. Anul acesta a reprezentat punctul critic pentru piata auto", a afirmat reprezentantul importatorului.

Inmatricularile Citroen au scazut in primele opt luni cu 30%, la 679 unitati.



Citeste si