"Pentru Ivatherm imi doresc sa continui cu aceeasi energie constructia acestui brand romanesc si sa reusesc sa-l duc peste granite. In rest vreau sa ma bucur de familia mea, cu sotul meu si cei doi copii, sa petrecem cat mai multe momente impreuna. Ei sunt sursa mea de inspiratie si energie in tot ceea ce fac", spune Rucsandra Hurezeanu.

Recent, compania a fost premiata la Campioni in business, premiu care vine la 6 ani de existenta Ivatherm.

"Da, intr-adevar am primit un premiu special pentru utilizarea resurselor naturale romanesti. Acest premiu ma motiveaza si ma inspira sa continui in ceea ce fac. Eforturile noastre sunt remarcate si apreciate, e un moment de bucurie. Pe de alta parte cred ca Romania are nevoie de acest model de business care sa imbine tehnologia tarilor avansate cu resursele noastre naturale, inovatia cu traditia", a adaugat aceasta.

Ea povesteste cum a ajutat-o experienta in domeniu farmaceutic in conceperea brandului Ivatherm.

Citeste si:

"Ivatherm este rezultatul pasiunii mele mai vechi pentru cosmetice si produse de ingrijire a pielii. A fost o imbinare fericita intre aceasta fascinatie pentru creme, texturi, parfumuri si cunostintele acumulate in facultate si in industria farmaceutica unde lucrasem aproape 10 ani inainte", a precizat aceasta.

Citeste un scurt interviu despre stilul personal care ii contureaza brandul Rucsandrei Hurezeanu pe Kudika.ro.