"Elitele tinerei generatii au inteles ca pentru a atinge performanta trebuie sa se diferentieze, iar programele de leadership sunt modalitatea prin care acestia au ales sa faca o diferenta", potrivit Fundatiei Leaders.

Fundatia a derulat in luna martie un sondaj in care a intrebat tinerii cum ii ajuta un program de leadership.

Astfel, 60% dintre participantii la Leaders School au afirmat ca in urma participarii la acest program gradul lor de angajabilitate a crescut.

In cadrul aceleiasi cercetari 34,88% dintre respondenti au declarat ca prefera sa se dezvolte prin intermediul programelor de leadership, iar 37,72% au declarat ca se implica in experiente educationale in care au parte si de un mix de mentoring si invatare online.

Citeste si:

Un exemplu care arata beneficiile unui program de leadership este absolventul Ciprian Tais, un tanar care si-a inceput cariera in vara anului 2010, moment care a coincis cu participarea sa la Leaders School. Ulterior acestei experiente Ciprian a ajuns sa lucreze alaturi de unul din cei mai mari lideri din domeniul IT, Bill Gates, la sediul central Microsoft din Seattle.

Peste 250 de tineri au absolvit programul de leadership Leaders School in ultimii 4 ani.

Leaders School 9 este o experienta de leadership dezvoltata de Fundatia Leaders. Programele Leaders sunt adaptate tuturor celor care doresc sa isi dezvolte abilitatile de leadership, indiferent de varsta sau nivelul de experienta.


Sursa foto: freedigitalphotos.net