De Paste, Edenred Romania ii ajuta pe angajatorii romani sa readuca zambetul pe chipul propriilor salariati, oferindu-le doua instrumente de motivare si retentie:Ticket Cadou si card Compliments. Si asta pentru ca un zambet schimba totul si poate aduce un plus de energie si pasiune pentru orice activitate desfasurata in companie.
Cardurile Compliments si Ticket Cadou pot fi utilizate de companii si pentru a oferi cadouri de Paste pentru clienti si parteneri de afaceri (distribuitori, agenti si reprezentanti, furnizori sau orice alt tip de partener), sumele oferite fiind cheltuieli deductibile.

Ambele pot fi folosite pentru a cumpara orice tip de produse sau servicii: haine, incaltaminte, cosmetice, bijuterii, servicii de ingrijire personala sau chiar produse alimentare, in mici magazine sau in marile retele comerciale.

Tichetele cadou pot fi cheltuite in peste 55 000 de magazine in toata tara, iar cardurile Compliments, care functioneaza pe platforma Mastercard, pot fi cheltuite in peste 3000 de magazine.

In Romania, peste 30 000 de companii acorda salariatilor lor diverse tipuri de tichete si carduri emise de Edenred: tichete de masa Ticket Restaurant®, tichete de cadouri Ticket Cadou®, carduri de cadouri Compliments®, tichete de vacanta Ticket Vacanta®.

Edenred, compania care a inventat tichetele de masaTicket Restaurant® si liderul mondial in servicii preplatite adresate companiilor, concepe si furnizeaza solutii care faciliteaza viata salariatilor si imbunatatesc eficienta organizatiilor.
Garantand utilizarea fondurilor alocate strict in scopul caruia ii sunt destinate, aceste solutii permit organizatiilor sa isi organizeze mai eficient activitatea in sfera:
• Beneficiilor pentru angajati (Ticket Restaurant®, Ticket Alimentación, Ticket CESU, Childcare Vouchers, etc.)
• Managementului cheltuielilor profesionale (Ticket Car, Ticket Clean Way, etc.)
• Programelor de motivare si recompensare (Ticket Cadou, Card Compliments, Ticket Compliments, Ticket Kadéos, etc.)

Grupul Edenred sustine si institutiile publice in managementul programelor sociale.
Listata la bursa NYSE Euronext Paris, Edenred activeaza in 38 de tari, avand 6 000 de angajati, aproape 580 000 companii si organizatii client, 1.3 milioane de parteneri afiliati si 36.2 milioane de beneficiari. In 2011, volumul total emis de Edenred a fost de 15.2 miliarde de euro, din care 58% a fost generat in tarile in curs de dezvoltare.
Ticket Restaurant® si celelalte denumiri comerciale ale produselor si serviciilor Edenred sunt marci inregistrate ale Grupului Edenred.