Tender a cumparat 51% din companie in 2010 cu peste 400.000 euro, iar extinderea in regiune face parte din strategia de dezvoltare a companiei pe termen lung. Codecs a deschis deja un alt centru de training in Grecia.

Centrul de training din Viena va fi deschis in urma incheierii unui parteneriat cu Vulcan International Viena, o alta companie din grupul omul de afaceri. Centrul va avea 3 Sali de curs cu o capacitate de 52 de locuri.

“Extinderea Codecs pe piata din regiune a fost anuntata cu cel putin doi ani in urma si face parte din strategia noastra pe termen lung. Am inceput cu Grecia, acum Viena si planuim sa continuam procesul de expansiune prin incheierea de astfel de parteneriate si in alte orase care pot oferi cursantilor posibilitatea de relaxare”, a spus Radu Mihaescu, presedinte si director General al companiei.

Programele de training din cadrul centrului se desfasoara pe durata a 3 - 5 zile si le ofera cursantilor si posibilitatea de a-si aprofunda cunostintele despre mediul de afaceri austriac. Totodata, centrul de training vine in intampinarea nevoilor companiilor care planuiesc sa organizeze teambuildinguri pentru echipele lor.